Ексклузивни снимки разкриха тайнствена мистерия с гроба на принцеса Даяна (Снимки):

Годишнината от трагичната кончина на принцеса Даяна на 31 август винаги е повод да се пошуми отново около името на покойната принцеса на народа, както и да се поднесе някоя и друга нова мистерия или версия за смъртта й. Тази година не е изключение и в медиите изникнаха нови снимки, които твърдят, че сочат точното място, където принцеса Даяна е погребана тайно преди 22 години, според скандална теория.

„Дейли стар“ пусна снимки на строго охраняваната крипта на църквата, където са поставени останките на „принцесата на народа“. 

Фотосите показват объркана следа от сух цимент, която маркира мястото, където очевидно е бил пуснат ковчегът на Лейди Ди.

Тя може да бъде направена отвърд високата стоманена ограда, която заобикаля криптата, украсена с предупредителни знаци, а портите са заключени с вериги и катинари. 

решетки

тайна крипта

Британската медия разкри, че на мястото има и сензори за движение, които са насочени към всеки сантиметър от криптата, а мерките за сигурност са били значително засилени, след като е тръгнал слухът, че там лежи тялото на Даяна.
тайният гроб на Даяна
крипта в църкваТеорията, която заплашва да засенчи още една годишнина от погребението на принцесата, предполага, че Лейди Ди е погребана именно в църквата „Света Богородица“ в Грейт Брингтън, Нортхамптъншир. 

Даяна е посещавала много често храма като дете, което засилва убежденията, че останките й са заровени там. Още повече, че родният й баща също е погребан във въпросната църква.

За да придадат повече тежест на теорията, местните жители разказват легенди за „подозрителна“ дейност в района на църквата в нощта на погребението на принцесата през 1997 г.

Братът на Даяна първоначално възнамерява да я погребе именно там, но в последствие, когато дори вече има изкоп за гроба на принцесата, се отказва в полза на сегашния й гроб в Алторп. Причината е логична – евентуално погребение в Нотрхамптъншир би предизвикало постоянен поток от поклонници в иначе тихото градче с население 200 души. В последствие изкопът е заровен и запечатан, но според някои сведения едва 3 дни след погребението на Даяна. 

Епоскопът на Питърбъро под влияние на всички слухове напоследък дори прави официално изявление пред обществото, потвърждавайки, че тялото на Даяна е погребано в Алторп, където почиват и останалите членове на семейството й, а не в църквата. 

Но 22 години по-късно феновете продължават да посещават храма с убеждението, че там е истинският й гроб.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"