Не се е случвало от 1999, но Нострадамус ясно е посочил датата: За ужас на всички в понеделник на 21 август 2017 настъпва тотално

Конспиративни теории за края на света на 21 август плъзнаха преди пълното слънчево затъмнение, първото в САЩ от 99 г. Предсказал го бил прорицателят Мишел дьо Нострадамус.

И при слънчевото затъмнение в Европа през август 1999 г.

 се появи теорията, че всемирната катастрофа е неизбежна, след като Нострадамус е предсказал завръщането на завоевателя Чингис хан: „През 1999 г., в седмия месец, от небето идва един велик цар на терора, за да върне великият цар на монголите, Марс управлява триумфално преди и след“.

Чингис хан обаче не се върна през 1999 г.  Някои свързват пророчеството на Нострадамус със скрити предсказания в Библията, по-конкретно в „Откровение на Йоан“, по-известно като „Апокалипсис“. Според тази теория към Земята лети астероид, който ще предизвика цунами и ще заличи хората. Други пък смятат, че по време на предстоящото затъмнение ще се появи група от извънземни кораби. Според друга версия, към Земята не лети астероид, а гигантска, мистериозна планета, носеща името Нибиру.

От НАСА многократно уверяват конспираторите, че тази планета е пълна измислица, но вместо да изчезне, този сценарий се допълва с нови подробности.  В интернет битуват твърдения, че НАСА и дори Гугъл просто крият съществуването на тази планета. Ученият Дейвид Морисън, работил за НАСА, признава, че е засипан с писма на загрижени граждани, които го питали кога Нибиру ще се сблъска със Земята, пише Блиц.  Християнски фанатици смятат слънчевото затъмнение за едно от 10-те бедствия, предсказани в Библията.

Според други новата божия напаст вече е тук, след като на  много места по света тази година има необичайно голямо количество насекоми.  Дори апокалипсисът да ни се размине и този път, това няма да е окончателно спасение. Според фаталисти светът може би ще загине през 2024 г., когато на 8 април се очаква ново пълно слънчево затъмнение.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"